Kart utilgjengelig


30. oktober 2021
21:00 - 23:00


Studenthuset City Scene


Konsearta/ Konsert: 

 

ISÁK Albumturne 2021

 

Uvssat rahppojit dii 20.00/dørene i lokalet åpnes kl. 20.00

18 jagi/år+ ID

 

Bileahtaid vuovdit neahtas/billettsalg på nett. Haddi/Pris kr. 275

Liŋkka bileahtaide/Link billetter – https://cityscene.hoopla.no/sales/smwisak2021

Liŋkka doaluide FB/Link til arrangement på FB – https://fb.me/e/4cVVIj5DC 

 

Sami Music Week er glad å annonsere konsert med bandet ISÁK som er tilbake til Alta i forbindelse med sin albumturne. ISÁK opptrer på Studenthuset City Scene på lørdag 30 oktober.
2019 var et travelt år for ISÁK, som slapp debutalbumet «Ealán» til strålende kritikker og stor begeistring over hele landet. Det sikret dem nominasjon for «Årets nykommer» på P3 Gull 2019, og en konsertrekke på over 100 konserter. I 2020 var ambisjonsnivået høyt, men med en pandemi som satt hele musikkbransjen på vent, måtte de plutselig endre å planene.
– Vi var heldige som hadde hverandre i det pandemien snudde alt opp på hodet. Vi stakk i studio og skrev et album som låter rimelig episk album, om jeg får si det selv, sier Ella Marie.
ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. De slapp deres andre album «Roasut» i januar 2021, til stor jubel fra fans og kritikere. Albumet handler om alle stormene og kamper vi mennesker står i, og berører mye av tematikken vokalist Ella Marie Hætta Isaksen brenner for. Både klimakamp, miljøvern og kampen mot rasisme er sentrale temaer i albumet. Når ISÁK står på scenen er det vel så mye aktivisten Ella Marie som vokalisten, som står på scenen.
Nå er det over et år siden bandet stod på scenen, og de kjenner på et enormt savn etter å spille konserter igjen:
– Det er ingenting vi heller vil enn å få spille den nye musikken vår for vårt fantastiske publikum. Vi gleder oss helt vilt til det er mulig igjen, og endelig få gjøre det vi er aller best på – å løfte taket og få publikummet til å danse, sier vokalisten.
Kombinasjonen av dansbare synth-melodier, slående trommerytmer og en råskap i Ellas tekstformidling har vært ISÁKs suksessoppskrift på scenen. Publikum får rom til å komme som den de er, og gi seg hen til musikken på ISÁKs konserter. Nå lanserer bandet endelig en turné til høsten 2021, og satser på et lykkelig gjensyn med publikum.
Konserten starter kl. 21.00 på lørdag 30 oktober men dørene i lokaler åpnes allerede kl. 20.00.

Bures boahtin!

 

Arr: Sami Music Week / Sámi Musihkka Vahkku / Giellavahkku/ Studenthuset City Scene